Skip to content

Shoqeria Konçesionare "Rruga Orikum - Llogara"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-07-27 12:14:19
JSON

Tax Registration Number: L82327014A
Administrators: Edion Gjikuria
Scope: Ndërtimin dhe Mirëmbajtjen e segmentit rrugor "Porti i Jahteve - Bypass Orikum - Dukat (Ura e Shën Elizës)".
Other Trade Names: Shoqeria Konçesionare "Rruga Orikum - Llogara"
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 22.11.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Ibrahim Rugova", Pallati Kontakt, Kati i tretë

Email address:
info@gjikuria.com

Telephone:
003554257456

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala