Skip to content

BEATO-ANNIBALE
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: J67902551B
Administrators: Fran Tushaj
Scope: Ndertime civile, industriale, turistike, bujqesore. - Restuarime rrugesh, vepra arti, ujesjellesa, kanalizime. - Prodhime e tregtime materialesh ndertimi. - Ngritje linje teknologjike. - Prodhime materiale ndertimi inerte, mermeri. - Import-ekport me shumice dhe pakice artikujsh industriale, ushqimore, bujqesore e blegtorale, makineri e pajisje, karburante, lubrifikanre, pjese kembimi, pije, duhan e cigare. - Krijim Agjensi sherbimi, Transport, spedicion. - Kambizem.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 01.07.1996
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 69 500 000,00
Shares: 69 500
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Legal Cases: 18.09.2012 është vendosur masa e sekuestros mbi kuotat e debitorit: “Beato Annibale” shpk NIPT J67902551B, perfaqesues Fran Tushaj.Si dhe mbi te drejtat qe rrjedhin nga zoterimi i ketyre kuotave duke ndaluar tjetersimin ose disponimin e tyre si dhe ushtrimin e te drejtave qe rrjedhin nga keto kuota
Changes
Address:

Seat:
Lezhe URA E RE

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 4 577 234,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 563 056,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 238 234,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 41 803 636,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:73 068 830,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:92 415 397,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 21 958 258,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016