Skip to content

DELTA PUBLICITY (Ish MEDIASHOP)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-07 15:31:44
JSON

Tax Registration Number: J81927002N
Administrators: Alketa Grande
Scope: Agjensi publicitare në fushën e reklamave, radio-televizive, punime grafike. Aktivitet në fushën e monitorimit të mediave dhe analizë mediatike në të gjitha bizneset që lejon ligji i Republikës. Aktivitet në fushën e menaxhimit të turizmit, bareve, restoranteve, hoteleve dhe turizëm kulturor. Konsulencë në menaxhim dhe administrim. Administrimin e bareve, restoranteve, fast-foodeve. Në fushën e shërbimit kontabël, konsulencë financiare. Konsulencë në plane biznesi profesionale, planifikim financiar, analizë konkurrence. Konsulencë në fushën e marketingut për zhvillim tregu dhe rritje të shitjeve. Konsulencë në zhvillime të produkteve dhe shërbimeve. Konsulencë për web Zhvillim, Internet Marketing, IT Services.
Other Trade Names: DELTA PUBLICITY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.04.1998
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Child Company: Zero Pozitive Delta Publicity (ZPDP), një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 01.10.2012 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L22204029O, me adresë në Tiranë, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati Nr. 89, Shkalla A, me administrator Steliani Çela, me status të pezulluar. DELTA PUBLICITY shpk zotëron 50% të kapitalit të kësaj shoqërie (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 23.11.2019)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati 89, Shkalla A, Kati 12.

Email address:
info@deltapublicity.com, jorgjizallemi@yahoo.com

Telephone:
0692069001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate shitje e pjeseve te kapitalit 02.11.1998
Kontrate shitje kuotash 29.01.2015
Kontrate shitje te pjeseve te kapitalit themeltar 22.12.2016
Kontrate shitje 03.06.2005
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 186 967,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 251 390,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 487 717,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 980 815,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -3 576 637,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -3 812 215,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 4 374 654,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 651 920,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 2 476 815,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:19 096 033,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:16 258 653,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:17 393 552,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:20 428 807,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 26 940 307,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 22 681 464,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 49 231 708,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 12 809 763,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 27 295 229,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala