V&K.
Skip to content

V&K.

JSON

Tax Registration Number: J86510231U
Administrators: Ramazan Ademi
Scope: Prodhim tregtim me shumice dhe pakice te konfeksioneve te te gjitha llojeve brenda dhe jashte vendit,Import eksport
Other Trade Names: V&K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 20.03.1998
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 91 008 713,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Në proces likuidimi
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
VLORE Lagjja Pavaresia, Rruga Sadik Zotaj, Godine nr.3

Telephone:
692060969

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -456 133,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -2 635 477,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 500 583,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 8 003 641,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 26 983 886,00