Skip to content

WIND CO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K12015501N
Administrators: Brunilda Koka
Scope: Veprimtari ne fushen e ndertimit dhe investimeve ne ndertim. Punime dheu, sistemime, tarracime, ndertime civile, ekonomike, bujqesore, kulturore, sportive. Ndertime banesash, hotele, fshatra turistike, asfaltime, ndertim rrugesh, autostrada, tunele, ura, vepra ujore, kanalizime, diga, vepra arti, impiante hidraulike, rregullime e sistemime te ndryshme etj.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.08.2001
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 633 430 385,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
-
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagjja 1, Koder Vile, mbrapa Shkolles Vinçenc Prendushi

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 4 336 990,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 15 241 404,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 14 034 649,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 8 922 081,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 35 454 374,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:10 252 216,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:20 755 338,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 7 120 056,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016