Skip to content

INTECH +
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K12418001K
Administrators: Sokol Sinani
Scope: Tregtim i sistemeve kompjuterike per Perpunim Informacioni dhe Transmetim.Prodhim i programeve aplikative.Instalimi i sistemeve te Informacionit dhe te Nderlidhjes.Sherbim i sistemeve elektronike ne cdo fushe te ekonomise.Tregtimi i pajisjeve dhe sistemeve elektronike ne cdo fushe te ekonomise.Aktivitete te tjera, qe vecmas ose sebashku me ato te mesipermet, do te konsiderohen te papershtatshme per rritjen dhe zhvillimin e shoqerise.Shoqeria kryen çdo lloj veprimtarie te dobishme per arritjen e objektit te saj, duke perfshire edhe veprime per shitblerje sendesh te luajtshme dhe te paluajtshme, pjesemarrje me kuota dhe aksione ne shoqeri dhe ndermarrje te tjera.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.12.2001
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 12 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.5, Rruga “ Ibrahim Rugova", Kompleksi " Parku Jeshil", kulla nr.2, apartamenti nr.1.

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 50 566 816,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 9 974 656,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 56 928 878,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 160 760 830,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014