Skip to content

Lefter Bezatlliu
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-07 15:31:44
JSON

Tax Registration Number: K31802028M
Administrators:
Scope: Tregtim me shumicë të artikujve të ndryshëm shkollor (arsimi para shkollor, arsimi 9-vjeçar dhe arsimi i mesëm). Tregtim me shumicë të materialeve të ndryshme për arsimin profesional. Tregtim të mjeteve didaktike mësimore të arsimit parashkollor, arsimit 9-vjeçar dhe të mesëm për të gjitha nivelet. Kancelari, tonera, shitje të materialeve të pastrimit dhe shërbime të tjera.
Other Trade Names: MJETE MESIMORE - ERGEN
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 18.07.2002
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Komuna e Parisit

Telephone:
0682250658

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Financial Information
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:28 693 535,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:10 841 026,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:27 535 710,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:22 814 455,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 11 014 270,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 8 842 480,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 2 966 070,00
Worked By : A.Lala