Skip to content

Kastriot Zotaj
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: K37506850R
Administrators:
Scope: Gomisteri. Shërbime për automjete
Other Trade Names: Gomisteri "GERI"
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 01.01.2003
District: Fier
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Assets: Fier, Mbrostar, Ura Mbrostar, Mjeti me targë AA 805 TK
Fier, Mjeti me targë AA 596 LM
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Mbrostar, Ura Mbrostar, Fshati "Mbrostar", rruga "Mbrostar Ura -Tiranë", kilometri i parë

Telephone:
0684099616

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 12 896 838,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 6 680 776,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 060 556,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 854 538,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 583 076,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 164 793,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:157 088 022,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:103 311 593,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:41 930 291,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:22 446 036,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 7 537 832,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 5 402 198,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala