Skip to content

XH O M LL I K U
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K61826014E
Administrators: Blerta Brahimi
Scope: Import-eksport artikuj te ndryshem industriale e ushqimore,etj. Blerje, shitje, tregtim me pakice i artikujve te ndryshem ushqimore, industriale etj. Transport mallrash i te gjitha llojeve, brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise. Sherbime hotelerie, kampingje, turizem. Linja prodhimi per artikuj te ndryshem. Tregtim prodhimesh kozmetike dhe estetike. Çdo operacion ekonomik te lejuar nga le2gjislacioni shqiptar.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.06.2006
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Q. STAFA PLL 16/1 KRYQZ. H. TASIM

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 532 364,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 683 339,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 883 173,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 120 103,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 960 323,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:151 939 595,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:145 292 818,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 130 849 034,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016