Skip to content

"SB-SECURITI"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-20 15:26:09
JSON

Tax Registration Number: K64105813Q
Administrators: Selim Balili
Scope: Sigurimi i objekteve publike e private dhe hoteleri turizem.Tregti e pergjithshme. Import-Eksport i mallrave te ndryshem. Projektim. Zbatim e ndertim objektesh. Hoteleri turizem. Transport udhetaresh. Rikonstruksione rrugesh. Berje urash dhe berje digash. Pastrim te kanaleve kulluese dhe vaditese. Tregeti i pajisjeve kancelerike. Tregetim i fidaneve dru frutore dhe pyjore. Grumbullim dhe tregtim i bimeve medicinale. Transport te personelit shkollor. Grumbullim dhe transportim te mbetjeve urbane te ngurta dhe organike. Transport dhe depozitim te ujrave te zeza. Pastrime nderqytetas. Pastrime kullotesore dhe berje lerash per ujin e per bageti. Rikonstruksion i veprave kulturore dhe historike.
Other Trade Names: "SB-SECURITI"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 22.04.2005
District: Sarande
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 000 000,00
Shares: 4 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Address:

Seat:
Vlore, Sarande Lagjja nr.1, zona Turizem-kanali i Çukes, kati perdhe, pasuria nr.1, zona Kadastrale 8642

Email address:
Sb_securiti@yahoo.com

Telephone:
0674021368

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -527 066,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 627 733,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 201 909,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 282 788,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 564 537,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:5 308 145,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:14 086 558,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 10 552 214,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016