Skip to content

Herjol Xhagolli
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-07 11:16:21
JSON

Tax Registration Number: K82020005B
Administrators:
Scope: Tregëti me pakicë dhe shumicë të artikujve industriale, kancelari, artikuj bujqësore, detergjentë. Shërbime rifiniture. Import eksport. Punime industriale, etj. Bojra të ndryshme për përdorim familjar dhe industrial, materiale elektrike, hidraulike, bojra për vijëzim rrugësh. Blerje, montim xhamash, xhamash të temperuar, duralumine, parketi, grilash, materiale ndërtimi dhe ndihmëse, materiale dhe aksesorë mobilerie, punime gjelbërimi, fara dhe plehra kimike për bujqësinë, veshje pune, materiale të buta, materiale pastrami dhe dizinfektimi, hoteleri dhe turiziëm, materiale sportive dhe kreative, sinjalistikë rrugore, blerje dhe montim karton xhesi dhe aksesorë të tij, blerje dhe montim kondicionerësh. Shitje dhe blerje prodhimesh farmaceutike. Punime dhe materiale dizinfektimi. Blerje pajisjesh zyre. Mirëmbajtje gjeneratorësh, ashensorësh. Blerje dhe shitje raftesh, pajisje kompiuterike. Blerje dhe instalim kamera vëzhguese. Shitje dhe blerje pajisjesh elektroshtëpiake. Organizim eventesh, blerje kostumesh popullore, blerje dhuratash.
Other Trade Names: BOJRA
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 20.08.2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Fadil Rada, Godinë 1 Katëshe Nr.7, përballë Kafe ATSH - së

Email address:
max.maxpaint.paint@gmail.com

Telephone:
0672011210

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013
Worked By : A.Lala