Skip to content

RA KROM - TIRANA Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-05-18 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K88016902A
Administrators: Gani Hoxha
Scope: Depozitave, zbulime gjeologjike, zhvillim minerar mbi dhe nen toke, përpunim, import eksport shitje burimesh natyrore; blerje shitje dhënie me qira pasuri te paluajtshme, transport, pastrim ekologjik te ambientit, projektim ndërtime industriale, hidro-teknike, metalurgjike, minerare, etj. Ndërtim montim,projektim Objekte civile dhe industriale,rruge,ujësjellës,tunele hidroteknike e rrugore,diga etj.
Other Trade Names: RA KROM - TIRANA
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 03.06.2008
District: Bulqizë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Diber KLOS KLOS Kamion tip Benz TR 0144 D Diber KLOS KLOS Autoveture Toyota AA 348 EY Diber KLOS KLOS Autoveture tip Benz TR 7588 L Porti Durres Diber KLOS KLOS Autoveture tip Land Rover AA 849 BO Diber KLOS KLOS Autoveture Jep Cehroke TR 2416 K
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
IV.1.B.2 - Leje Shfrytëzimi
III.1 - Për ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
MARTANESH Lagjja "Melcu", Zona "Theken", Galeria Nr.28, Zyra Nr.1

Address:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Karl Gega,pallati 3/1,shkalla 4,Zyra 2, Diber Martanesh MARTANESH Galeria Nr.28,Theken,lagjja Koxheri. Durres Durres DURRES Spitalle, shesh depozitimi i Pelikani Shpk, Durres Durres DURRES Magazine per depozitim kromi

Telephone:
2280170

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 602 934,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:117 148 454,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 110 274 188,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015