Skip to content

REXHA GOLD
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: K92702205O
Administrators: Adnan Rexha
Scope: Prodhimin perpunimin e transfomimin ne metale te cmueshme te metaleve dhe gureve te paperpunuar dhe te perpunuar, Eksportimin, importimin e tregtimin e metaleve dhe gureve te cmueshem te paperpunuar dhe te perpunuar.te gureve me ngjyre dhe pa ngjyre, prodhimin perpunimin importimin tregtimin eksportim te bizhuterive materialeve te veshura me metale te cmuara, aksesoreve.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02.03.2009
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Initial Capital: 2 801 477,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: 02.10.2014 është urdhëruar: Vendosja e masës së sekuestros konservative mbi aktivitetin tregtar të Shoqërisë "Rexha Gold" me NUIS (NIPT)-K92702205O, në emër të palës debitore Adnan Rexha. Aktiviteti do të qëndrojë i sekuestruar deri në një urdhër të dytë.
Changes
Address:

Seat:
Elbasan, Lagjja Dyli Haxhire, Blv. Aqif Pasha, banesa/pall. 8/2, H 1, 3001

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 2 558 663,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 845 196,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 153 325,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -4 693 216,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 338 530,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:29 538 052,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:22 872 479,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 33 356 027,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016