Skip to content

MELEON
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-23 15:57:29
JSON

Tax Registration Number: L07324201N
Administrators: Meland Qirko
Scope: Import - eksport si dhe tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, pllakave të të gjitha llojeve, plasike, lëndë drusore dhe mobilje etj. Funksone të agjentit të shitjes për shoqëri vendore dhe të huaj etj.
Other Trade Names: HIPPO MARKETS
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.11.2010
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 6 717 520,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea

Email address:
m.qirko@hippo.al

Telephone:
0682027758

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.11.2019
Akti i themelimit
Vendimi i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit 27.10.2012
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -4 892 193,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -4 800 103,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -7 978 410,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 665 517,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 481 510,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 740 018,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 614 102,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 3 375 898,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:42 426 438,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:65 822 164,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:87 129 335,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:111 419 292,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 114 263 308,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 113 405 315,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 105 302 316,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 56 674 409,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala