Skip to content

NXITJA E BIZNESIT SOCIAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-03-02 10:10:43
JSON

Tax Registration Number: L12302030K
Administrators: En Muçi
Scope: Zhvillimi ekonomik dhe social i qëndrueshëm, përmes nxitjes për zhvillim në nivel kombëtar të një biznesi social të qëndrueshëm, të balancuar dhe koheziv. Shoqëria do të ndjek qëllimet e saj sociale dhe mjedisore, përmes mbeshtetjes dhe nxitjes së bizneseve sociale dhe të mikrofinancës, si dhe krijon mundësi për të ardhura të qëndrueshme për shtresat e varfra të shoqërisë në Republikën e Shqipërisë. Shoqëria mund t'ua delegojë disa prej veprimtarive të saj palëve të treta, në mënyrë që t'i arrijë këto qëllime sociale dhe mjedisore.
Other Trade Names: NXITJA E BIZNESIT SOCIAL
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 01/06/2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 222 000 000,00
Shares: 10 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: 1 Femër/ 5 Meshkuj
Number of Board Members: Ndoc Faslia; Kastriot Sulka; Shkëlzen Marku; Spiro Ksera; Nezir Haldeda; Arjana Çela
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë; Ministria e Punës.

Telephone:
0692164312

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Worked By : A.B