Skip to content

Esterina Gorezi
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: L18707403R
Administrators:
Scope: Tregti me pakicë dhe shumicë detergjentë dhe artikuj të ndryshëm
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 07.01.2011
District: Berat
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: I. Më datë 29.03.2013, u pezullua aktiviteti i personit fizik për një periudhë të pacaktuar. Statusi ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 21.08.2014, u vendos aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.

III. Më datë 12.11.2014, u vendos pushimi i përkohshëm i aktivitetit për një afat të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

IV. Më datë 01.12.2016, u vendos aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Berat, Poliçan, Lagjja "Qendër", pallat 5 katësh, kati i parë në qendër.

Email address:
esterinagorezi@gmail.com

Telephone:
0694061784

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Kerkesa per pezullim aktiviteti 29.03.2013
Kerkesa per aktivizim aktiviteti 01.12.2016
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala