Skip to content

ER PETROL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-06 15:47:11
JSON

Tax Registration Number: L32607401L
Administrators: Roland Resuli
Scope: Transport dhe tregtim i naftes, gazit dhe nenprodukteve te tutre, gazit te lengshem, vajrave lubrifikante dhe artikuj te ndryshem. Tregtim me shumice te mallrave te ndryshem te import-eksport Brenda dhe jashte vendit duke perfshire mallra ushqimore, industrial, lende ndertimi, pajisje elektroshtepiake, pjese kembimi etj, duke ushtruar keshtu aktivitet ne fushen e tregtise se brendeshme dhe te jashteme. Sherbime ne hoteleri dhe turizem, ndertim te objekteve te ndryshem, ambjente sherbimi (lokale) bar bufe, restorant, sherbime te ushqimit social, lavazho, servis mjetesh, dhe shitje pjes kembimi. Ndertim transport dhe tregti hidrokarbure.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Foundation Year: 04/02/2013
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Fier, Qender Fier, Daullas, Lagjja Mbrostar Ferko, rruga "Baltës",banesa nr-53, zone kadastrale nr- 3980 numer pasurie nr - 62/24

Address:
Tirane, Rruga Mine Peza, Kryqezimi i "Don Boskos", zona kadastrale 8320 pasuria nr-6/234

Email address:
info@resulioil.com

Telephone:
0695417947

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 27 157 315,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 24 137 455,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 38 588 086,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 10 727 285,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:343 052 575,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:302 144 131,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 405 460 728,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016