Skip to content

BIG WISHES
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12
JSON

Tax Registration Number: L42306011E
Administrators: Elona Koshi
Scope: Import - eksport, tregetimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice si: Tregetim artikuj te ndryshem industriale. Tregetim artikuj te ndryshem ushqimore. Tregetim artikuj te ndryshem bujqesore e blegtorale. Tregetim fruta - perime. Tregetim pije alkolike te ndryshme. Tregetim konfeksione te ndryshme per te rritur dhe femije. Tregetim prodhimesh kozmetike e estetike. Transport mallrash te te gjitha llojeve brenda dhe jashte vendit. Tregetim automjetesh te çdo lloji, marke e tonazhi, si dhe pjese kembimi per to. Tregetim, montim, riparim paisjesh elektro - shtepiake, elektronike, elektrike, kompjuterike, higjeno - sanitare dhe hidraulike, prodhime qeramike, artizanati, paisje zyrash, kancelari etj. Hapje dhe shfrytezim hotelesh, motelesh, diskotekash, lojra argetuese per femije, qender sportive, qendra pushimi e kurative.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 31.10.2014
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Në proces likuidimi
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Njësia Bashkiake nr.10, Rruga Myslym Shyri, Ndërtesa Nr.16, Kati i 4-tërt

Financial Information


Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 704 789,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -556 087,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 868 762,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 716 660,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:2 108 177,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016