Skip to content

FindFour
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: L43710007K
Administrators: Viola Shahinaj
Scope: Bar- restorant, piceri. Agjensi konsulence në sektorin tregtar për bizneset vendase ose të huaja. Agjensi turistike. Aktivitete me pasuri të luajtshme dhe paluajtshme. Katering, evente, shërbime turizmi, veprimtari në fushën e hotelerisë.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.01.2014
District: Korçë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Address:

Seat:
Korçë, Lagjja 1, Bulevardi Republika, Nr. 30

Address:
Korçë, Lagjja 8, Rruga Piro Polena, Objekti Nr. 18

Email address:
violatahiri87@yahoo.com

Telephone:
082247586, 0686010402

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Statuti i shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 508 539,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 437 360,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 155 914,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -919 130,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 220 275,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:33 914 117,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:28 788 629,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:21 652 198,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:3 112 815,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 7 692 331,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala