Skip to content

SON Engineering & Construction
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-17 09:55:11
JSON

Tax Registration Number: L51424014F
Administrators: Erind Bejleri
Scope: Projektim ndërtesash civile dhe industriale, projektim urban. Import-Eksport etj.
Other Trade Names: SON Engineering & Construction
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 19.02.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Ali Spahia", nr.3

Email address:
erind.bejleri@son-group.com

Telephone:
0672059790

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 12.11.2019
Statuti i shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -3 634 340,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 6 543 141,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 23 294 720,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 23 294 720,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:36 358 491,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:35 089 965,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:63 917 179,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:24 890 323,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala