Skip to content

Meland Qirko
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-23 15:57:29
JSON

Tax Registration Number: L51805006A
Administrators:
Scope: Blerje, shitje kohe televizive, radio apo dhe media të tjera, konsulencë në fushën e strategjive të biznesit dhe marketingut.
Other Trade Names: Direct-Comm
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 05.06.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Dajt, Lagjja ''Fresku'', Rruga Muhamet Deliu, pallati ''Agli shpk'', nr. 32, kati I

Email address:
mqirko@yahoo.com

Telephone:
355692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala