Skip to content

XL Market
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-23 15:57:29
JSON

Tax Registration Number: L51906031M
Administrators: Meland Qirko
Scope: Import -Eksport si dhe tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm të lejuar nga ligji, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, hidraulike, makinave dhe automjeteve të tonazheve të ndryshme, pllakave të të gjitha llojeve, plastikës, gomës, lëndëve drusore dhe mobiljeve, linjave të prodhimit dhe përpunimit, makinerive të llojeve dhe tonazheve të ndryshme, por pa u kufizuar vetëm në këto, përveç mallrave tregtimi i të cilave kërkon liçensë të veçante si dhe importimin e lëndëve të para për prodhim. Funksione të agjentit të shitjes për shoqëri vendase dhe të huaja, duke hapur degë apo zyra në vende të huaja për arritjen e objektivave të shoqërisë, duke kryer të gjitha veprimet që lidhen me këtë veprimtari. Hapje agjensish -turistike, spedicioni, detare, transporti, shitje për shoqëri vendase dhe të huaja etj. Hapja e Bar- Restoranteve, Picerive e aktivitet në fushën e Hoteleri-Turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj.
Other Trade Names: HIPPO Markets
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 30.06.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea (vetëm për shërbime postare)

Email address:
mqirko@yahoo.com

Telephone:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi kuotash 15.06.2017
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 1 146 725,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 594 517,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -1 225 988,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -2 443 323,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:139 545 218,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:131 190 849,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:116 234 920,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:13 540 987,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala