Skip to content

T C P E
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-02 14:38:45
JSON

Tax Registration Number: L52031020F
Administrators: Xhevdet Kacani
Scope: Çertifikim i personelit në profesionin elektrik, për nivelet, të ulët, të mesëm, të lartë. Zhvillimin e trajnimeve të ndryshme në fushën e aplikimit të standarteve.
Other Trade Names: T C P E
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.08.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 3 905 709,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tiranë, Autoveturë Mercedes Benz me targa AA 643 PY
Tiranë, Automjet me targë AA 207 VG
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.9, Rruga Zogu I-rë, Godina e Bashkisë, Kati III

Email address:
aralb10@yahoo.com

Telephone:
0682140584

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Akti i themelimit
Kontrate per shitjen e pjeseve te kapitalit 16.10.2015
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 23.09.2019
Kontrate shitje kuotash kapitali 24.11.2000
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 11 908 540,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 10 219 111,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 161 153,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:22 928 733,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:17 498 309,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 690 827,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2016
2017
2018

Worked By : A.Lala