Skip to content

Retail & Marketing System
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-23 15:57:29
JSON

Tax Registration Number: L52223022K
Administrators: Meland Qirko
Scope: Investimi me pjesëmarrje në kuota. Ofrimi i shërbimit të konsulencës, në fushën e biznesit, manaxhimit, taksave, informatikës etj. Menaxhimi i qendrave tregtare, bareve dhe restoranteve. Importi - eksporti, shitja me shumicë dhe pakicë e produkteve tekstile, veshje të të gjitha llojeve. Shitja me shumicë dhe pakicë e mallrave industrial dhe ushqimore. Tregtimi i artikujve të ndryshëm. Importi - eksporti shitja me shumicë e pakicë e pajisjeve elektrike, elektronike, lënde të para për industrinë, materiale ndërtimi dhe hidrosanitare, pajisje zyrash kancelari, pjesë këmbimi, auto dhe makineri të çdo lloji, pajisje teknologjike etj. Shitja, blerja dhënia me qira e pasurive të paluajtshme. Transport i mallrave dhe udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit. Si dhe çdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjislacionin Shqiptar në fuqi. Hapja e bar-restoranteve, picerive e aktivitet në fushën e hoteleri-turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj.
Other Trade Names: HIPPO MARKETS
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.10.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rr. Artan Lemja, Kompleksi Rezidencial "Magnet", Pallati Lyra

Email address:
mqirko@yahoo.com

Telephone:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi 04.10.2016
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 162 716,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 135 262,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -1 483 804,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 267 959,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:22 184 510,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:28 516 227,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:13 015 208,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 502 265,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala