Skip to content

Ilirian Bulku
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: L61416011L
Administrators:
Scope: Rimbushje bojra printeri, tregtim bojra printeri origjinal e kompatibël dhe kancelari.
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 16.02.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga Ymer Kurti, Zona Kadastrale 8270, Nr. Pasurie 5/315-G1 (magazinë)

Address:
Durrës, Lagjja Nr.4, Rruga Egnatia, Pallati Nr. 146

Telephone:
0692070664

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala