Skip to content

MCK MARKETING
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-02 14:38:45
JSON

Tax Registration Number: L61726020A
Administrators: Klevis Veliaj
Scope: Shërbime E-marketing dhe telemarketing, menaxhim fushatash marketingu dhe të të gjitha llojet e shërbimeve të marketingut online. Shërbime telefonike. Hapja dhe administrimi i përgjithshëm i Call Center, shërbimeve të të dhënave, data entry. Ofrim shërbimi in bound dhe outbound. Ofrim shërbimi të ndryshme e të gjthfarëllojshme nëpërmjet telemarketing-ut dhe e - marketing-ut. Organizimi dhe drejtimi për llogari të të tretëve i Call Center. Kërkime Tregu Sondazhe opinioni, realizimi, drejtimi, tregtimi dhe shpërndarja e prodhimeve dhe programeve Software, faqe web në Internet. Sigurimi i shërbimeve telematike. Të ofrojë shërbim në fushën e telekomunikacionit, si në rrjetin fiks ashtu edhe në atë celular në teritorrin shqiptar edhe në atë europian dhe më gjerë.
Other Trade Names: MCK MARKETING
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 23.05.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Riza Cuka", pallati i ish të përndjekurve shkalla 1 Ap.9, Njësia bashkiake 11

Email address:
support@mckmarketing.com

Telephone:
0673508630

Website:
www.mckmarketing.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje kuotash 14.05.2018
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala