Skip to content

Klodjan Kamberi
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: L62401020G
Administrators:
Scope: Tregti me pakicë për bojra printeri, kancelari, servis printerash dhe fotokopje
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 01.12.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: I. Më datë 21.06.2017, u vendos pushimi i përkohshëm i aktivitetit për një afat të pacaktuar. Statusi ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 11.12.2017, u kërkua aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.

III. Më datë 14.12.2017, u vendos pushimi i përkohshëm i aktivitetit për një periudhë të pacaktuar. Statusi u ndryshua nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

IV. Më datë 18.12.2017, u vendos aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Rruga Besim Alla, objekt me nr 21472

Telephone:
0697801333

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Kerkesa per aktivizim aktiviteti 11.12.2017
Kerkesa per aktivizim aktiviteti 18.12.2017
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala