Skip to content

ORCHID LIMITED
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-20 16:59:00
JSON

Tax Registration Number: L71326002O
Administrators: HUSSAM EL DIN TARABICHI
Scope: Eksport dhe import te mallrave te ndryshem ushqimore, kozmetik, industrial, si dhe lendeve te para per prodhimin e tyre. Kryerjen e cdo lloj aktiviteti te lejuar nga legjslacioni shqiptar.
Other Trade Names: ORCHID LIMITED
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 24.01.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.8, Rrug

Telephone:
672867788

Financial Information