Skip to content

JUST PHARMA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-20 16:59:00
JSON

Tax Registration Number: L71327033C
Administrators: Edmond Hoxha
Scope: Tregtim, montim, mirembajtje dhe riparim I aparaturave e pajisjeve te ndryshme mjekesore te reja e te perdorura dhe refurbished, importe dhe eksporte medikamentesh, hapje farmacie, depo farmaceutike, spitale jo publike, laboratore mjekesore, suplemente dhe produkte bimore si dhe furnizimi me pjese kembimi, material konsumi, kite, reagent dhe solucione te ndryshme, kimikate industrial, si dhe cdo gje tjeter qe ka lidhje me veprimtarine e ortakeve ne kete fushe. Import eksport mallrash me shumice dhe pakice etj si dhe kryerja e aktiviteteve te tjera te ngjashme me to.
Other Trade Names: JUST PHARMA
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 25.01.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Aleksander Moisiu, pallati 53/1, kati i pare, kodi postar 1001

Address:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr 5, Rruga Sami Frasheri, Pallati Moskat Nr 2, kati 1, zyra nr 1

Telephone:
696851028

Financial Information