CAST.AL sh.p.k
Skip to content

CAST.AL sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71830005E
Administrators: Joana Pogaci
Scope: Import-Eksport i produkteve industriale, mallra te luajtshem, dhe veprimtari me pasuri te patundshme.
Other Trade Names: CAST.AL sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 29.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njesia Bashkiake Nr. 10, Rruga e Bogdaneve, Godina EuroCol, Kati 5, Zyra Nr. 34

Financial Information