ABLEGIS sh.p.k
Skip to content

ABLEGIS sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71830013S
Administrators: Jetnor Isufaj
Scope: Sherbime ne fushen e telekomunikacionit te percaktuara ne legjislacionin shqiptar. Aktivitete import-eksporti te pajisjeve ne fushen e telekomunikacionit. Sherbime perfaqesimi ndaj shoqerive tregtare, individeve, tregtareve, konsulence ne fushen e telekomunikacioneve dhe teknologjive, qofshin keta vendas apo te huaj.
Other Trade Names: ABLEGIS sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 20.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Rruga e Kavajes, Nd.225, hyrja 2, Njesia administrative n°7, 1023

Email address:
info@alblegistelecom.net

Telephone:
674295072

Website:
www.alblegistelecom.net

Financial Information