Skip to content

ALTO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-07 15:31:44
JSON

Tax Registration Number: L72308027D
Administrators: Adrian Totokoçi
Scope: Shit-blerje automjetesh import-eksport. Ngritje dhe funksionim servise për riparime të pjesshme dhe totale të automjeteve. Dhënie me qera të automjeteve.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02.11.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 7 000 000,00
Shares: 2
Parent Company: SIGAL BUSINESS CENTER, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 18.09.2013 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L32202049T, me adresë në Tiranë, Qendra e Biznesit SIGAL BUSINESS CENTER, me administrator Avni Ponari, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 23.11.2019)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): VII.3.B.2 - Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose e rimorkiove te reja ose te perdorura
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar, Autostrada Tiranë - Durrës Km 5, Rruga Monun Nr. 58, 1051

Telephone:
0666260879

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -1 644 903,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:68 220 082,00
Worked By : A.Lala