Skip to content

Emiliano Mone
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-02 14:38:45
JSON

Tax Registration Number: L72506403A
Administrators:
Scope: Tregtimi me pakicë i aspiratorëve, gjenerator, kondicioner, shërbime dhe asistent teknike. Dhënie me qira të veglave të punës, makineri, gjenerator, konsulencë teknike, shërbime mirëmbajtje për teknologji dhe pajisje industriale. Dhënie me qira të automjeteve. Import eksport dhe tregtimi i makinave të reja dhe të përdorura. Tregtim me pakicë të materialeve të ndërtimit, materiale elektrike, hidraulike, bojë dhe të materialeve të duralit, materiale të ndryshme industriale.
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 06.01.2017
District: Fier
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Assets: Fier, Mjeti me targa AA 753 UY
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagjja 8 Shkurti, Rruga Skënderbeu, Banesa nr 2/351.

Email address:
klimateknika.fier@gmail.com

Telephone:
0694092923

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala