Skip to content

Eduard Mullaraj
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: L78916202I
Administrators:
Scope: Servis automjetesh të ndryshëm, blerje e shitje pjesë këmbimi, vajra e lubrifikantë të ndryshëm, goma, servis kamionësh, fugonësh, mjetesh bujqësore etj.
Other Trade Names: Servis Auto Market
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 16.03.2017
District: Gjirokastër
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Gjirokastër, Përmet, Trekëndëshi i rrugës Përmet Korçë pranë ish kompleksit Gjallica tek stadiumi D.Qypi, njësi pike servisi dhe ambient shërbimi në zonën kadastrale 2917 me nr. pasurie 18/30

Telephone:
0666693500

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala