Skip to content

5min.al
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 15:17:20
JSON

Tax Registration Number: L81311013B
Administrators: Ermal Beqiri
Scope: Objekti i Shoqërisë është blerja dhe shitja e automjeteve nga individë dhe kompani me shumicë apo pakicë, dhënia me qira e automjeteve individëve apo kompanive dhe ndërmjetësimi në shitblerje automjetesh. Konsulenca juridike dhe financiare, ndërmjetësime në fushën e transaksioneve për shitblerjen e automjeteve.
Other Trade Names: 5min.al
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 2 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 23.01.2019, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Durrësit, P.7, Sh.1, Kati 5, Apartamenti 8

Email address:
contact@5min.al

Telephone:
0698476155

Website:
www.5min.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani