Skip to content

taku G
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 15:04:50
JSON

Tax Registration Number: L81311024Q
Administrators: Spartak Gjoçi
Scope: Zyrë këmbimi valutor. Agjent i shërbimit komisioner, transferta parash për llogari të një subjekti jo bankë. Agjensi udhëtimi, biletari. Aktivitet në kryerjen e operacioneve tregtare dhe industriale, financiare. Rimbushje të telefonisë celulare, pagesa të ndryshme për të tretët.
Other Trade Names: taku G
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 27.12.2017
District: Kamëz
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 2 004 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): P - Licencë “Për zyrë të këmbimeve valutore”
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kamëz Qendër, Bulevardi Blu, Godinë një katëshe, Kati I

Telephone:
0693993060

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani