Skip to content

TIRANA STACION
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 13:51:39
JSON

Tax Registration Number: L81311032H
Administrators: Raimond Isufaj
Scope: Import-eksport, agjensi marketingu, printimesh dhe reklamash të llojeve të ndryshme, Import -eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të mallrave industriale, bujqësore, artikuj ushqimore, pije freskuese etj. Import - Eksport dhe tregim brenda vendit të veglave, mjeteve, makinerive, veshje mbrojtëse dhe pune; Import-Eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të makinerive për prodhim bujqësor dhe blegtoral, traktore, mjete transporti si dhe linja dhe makineri të përpunimit të produkteve agro-ushqimore, industriale,bimëve medicinale dhe eterovajore, pijeve joalkoolike, detergjentëve etj. Import - Eksport dhe tregtim ushqimesh për njerëz, kafshë dhe peshq, detergjentëve dhe produkteve kozmetike. Konsulencë në fushën e ekonomisë, bujqësisë, blegtorisë dhe ushqimit duke përfshirë planet menaxhimit të cilësisë, mjedisit, turizmit dhe agro-turizmit, bar kafe dhe restorant, si dhe standardet e ndryshem si psh. ISO, bujqësi organike, CE etj.; Tregim produkteve dhe shërbimeve të mësipërme drejtpërdrejtë tek klientët ose online në internet (e-commerce). Agjensi imobiliare, blerje, dhënie me qira, ndërmjetësim për pasuri të paluajtshme dhe kryerja e të gjitha shërbimeve në lidhje me pasuritë e paluajtshme, asistencë për regjistrimin e pasurive të paluajtshme pranë ZVRPP,. Eksport -import të cdo lloj materiali ndërtimi, të paisje kompjuterike dhe elektronike, të makinerive të ndyshme për transport individual dhe publik, të produkteve ushqimore, industriale, kozmetike etj. Ndërtim dhe rikonstruksion objektesh civile, industriale dhe infrastrukturore Import - eksport të makinave të tonazheve të ndryshme si dhe shitblerja e tyre, për transport individual, apo publik. Organizimi i panaireve të ndryshme dhe përfaqësimi i palëve të treta në panaire të ndryshme brenda dhe jashtë vendit. Shtëpi botuese dhe distributing botimesh të ndryshme. Servis makinash, shitblerje gomash të reja dhe të përdorura, pjesë këmbimi për makina të reja dhe të përdorura.
Other Trade Names: TIRANA STACION
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga" Ibrahim Rugova", (ish Blloku) kompleksi Green Park, kulla 1, kati 0 Teknik

Telephone:
0672056564

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Statuti I Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 17.04.2018
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 2 761 009,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:28 620 365,00
Worked By : L.Kanani