Skip to content

MIKAP
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 12:00:32
JSON

Tax Registration Number: L81311053G
Administrators: Michele Capuano
Scope: Prodhimin e veshjeve, këpucëve dhe cantave për të gjitha kategoritë dhe pjesëve të tyre. Tregti e këtyre produkteve me shumicë e pakicë, import- eksport, shitje on line, dërgesa në destinacion etj. Këshillim të plotë në fushën ku operon. Njohja, investimi dhe furnizimi i tregut e veshjeve dhe brand-eve të cantave dhe gjithë aksesorët e tyre. Shitje veshjeve të markave të ndryshme. Investimi në tregun e veshjeve, këpucëve, cantave etj. Tregti të gjithë produkteve prima nascita(për të sapo lindur)veshje, produkte ndihmëse, ushqimore, aksesorë të ndryshëm për fëmijë. Import- eksport të lëndës së parë, aksesorëve, të produkteve të prodhuara, produkteve ushqimore dhe makinerive për ushtrim të aktivitetit. Cdo aktivitet tjeter të lidhur me aktivitetin kryesor.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.12.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Bulevardi" Dëshmoret e Kombit", Qendra e Biznesit, Kullat Binjake, Kati i II nr.26

Telephone:
0698966543

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani