Skip to content

CASTAGNA GROUP
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 15:29:37
JSON

Tax Registration Number: L81311501I
Administrators: ANTONINO CASTAGNA
Scope: Prodhimin e karpenterisë metalike. Trajtimin me rërë, pastrimin, ngjyrosjen dhe hidroizolimin e karpenterisë metalike. Aktiviteti i montimit të impianteve dhe pajisjeve.Ndërtimi dhe prodhimi e paisjeve mekanike. Çdo iniciativë në sektorin e ndërtimit me qëllim realizimin në pronësi të destinuar për menaxhim ose shitjes së palëve të treta. Realizimin e punëve ndërtimore në çdo sektor, pa përjashtim: strehim, turizëm, hotel, industri, spital, shkollë, fetar, tregtar; ekzekutimin e punimeve, ndërtimore, rrugore, hekurudhë dhe çdo pune tjetër lidhur në ndërtimin e aktivitetit. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve dhe kanalizimeve të gjitha llojeve; punimet e prishjes së ndërtimeve dhe çdo lloj tjetër pune në sektorin e ndërtimit. Blerjen, shitjen dhe dhënien me qira të pasurive të patundshme të çfarëdo natyre dhe përdorimi të synuar.
Other Trade Names: CASTAGNA GROUP
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.01.2018
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 30.07.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagjja 3, Rruga e Re e Portit, Kompleksi 6-Katësh, Godina nr. 1, Hyrja nr.1, Ap. 1

Telephone:
0675625384

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani