Skip to content

TAM - 2J
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-25 14:51:55
JSON

Tax Registration Number: L81311505R
Administrators: Tonin Alia
Scope: Shërbim mjekësor i përgjithshëm dhe i specializuar në ortopedi-traumatologji. Import-eksport i të gjitha materialeve e aparaturave mjekësore. Konsulencë mjekësore, investime në fushën e kërkimeve mjekësore dhe trajnimeve për formim profesional. Prodhimin, tregtimin, importin dhe eksportin e produkteve shëndetsore, të shëndetshme, integratore dhe kozmetike si dhe pajisje dhe aparate mjekësore me interes shëndetësor.
Other Trade Names: TAM - 2J
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 04.01.2018
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagjja 4, Rruga" Fetah Bllaca", Pallati Nr.1133, Zonë Kadastrale 8514, kati i tretë, përballë shkollës "Jusuf Puka"

Address:
Tiranë, Rr." Margarita Tutulani", shk 2. apart 4, kati 1, Zona Kadastrale 5/2, pranë shkollës Petro Nini Luarasi

Email address:
t.alia@inwind.it

Telephone:
0692746026

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 12 690 670,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:25 693 773,00
Worked By : L.Kanani