Skip to content

ALLAND
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 15:21:28
JSON

Tax Registration Number: L81315030L
Administrators: Silvi Deçka
Scope: Agjenci udhëtimi. Operator turistik.
Other Trade Names: ALLAND
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): MLK - Operator turistik
PM - Agjenci udhëtimi
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga" Maliq Muço", Pallati 6, Hyrja 4, Apartamenti 3

Email address:
silvio@allandtravel.com

Telephone:
0695852807

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 5 700 616,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:38 745 000,00
Worked By : L.Kanani