Skip to content

GOLOSA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 13:51:14
JSON

Tax Registration Number: L81315044E
Administrators: Lulëzim Muça; Ervin Dibra
Scope: Piceri dhe prodhime brumi si dhe shërbime të barit e të guzhinës. Hapja dhe mbajtja e bareve (klubeve) dhe restoranteve. Pjesëmarrja dhe ushtrimi i aktivitetit me anë dhe duke qenë pjesë e shoqërive të tjera dhe atyre off-shore. Çdo aktivitet tjeter të lejuar nga ligji.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.8, Rruga e Barrikadave, Kompleksi Galeria, Kati 1, Dyqani Nr.176768

Telephone:
0694864145

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -4 255 064,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:37 918 499,00
Worked By : L.Kanani