Skip to content

ANIFIS 2018
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 15:44:14
JSON

Tax Registration Number: L81315506A
Administrators: Fatbardh Osmani
Scope: Import - eksport të produkteve të ndryshme ushqimore, çokollata, karamele, kek etj.
Other Trade Names: ANIFIS 2018
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.01.2018
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Maminas, Vlashaj Zonë Kadastrale 3796, Nr.Pasurie 347/4, Vol.2, Faqe 232, kati i dytë

Telephone:
0682011448

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 597 372,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:101 485 630,00
Worked By : L.Kanani