Skip to content

PURA OIL & PETROL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 14:07:27
JSON

Tax Registration Number: L81315512U
Administrators: Myftar Torra
Scope: Tregti me pakicë të karburanteve, vajrave të ndryshëm lubrifikantë, gazit, lëndëve djegëse, etj.Import – Eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale, ushqimore, mallrave të konsumit të gjerë, pije të ndryshme, artikuj higjeno-sanitare, detergjentë, artikuj shtëpiakë, veshmbathje, materiale të ndërtimit, automjetesh e pjesë këmbimi për to, makinerish e pajisje, elektroshtëpiakëve, hidrosanitare, elektrike e elektronike, mobilje, kozmetikë, bimë medicinale, hidrosanitare, etj.Transport karburanti dhe mallrash brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë.Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formen e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj(sipas nenit 7 të Ligjit nr.9901,dt.14.04-08).
Other Trade Names: PURA OIL & PETROL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.01.2018
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Rrashbull, Shëna Vlash, Vrrinë, Lagjja Proske, Zona Kadastrale 3339, Godinë një-katëshe me nr. pasurie 237/3

Telephone:
0695348788

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 740 299,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:13 977 094,00
Worked By : L.Kanani