Skip to content

DH Albania
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-09 11:40:43
JSON

Tax Registration Number: L81918008S
Administrators: Avdjol Dobi
Scope: Qëllimi dhe biznesi i kompanisë do të jetë kryesisht kryerja e shërbimeve në fushën e ndërtimit, infrastrukturës, energjisë, zhvillimit, investimeve, projektimit, menaxhimit dhe naftës dhe gazit dhe çdo fushe tjetër të mundshme që paraqitet në të ardhmen.
Other Trade Names: DH Albania
Legal Form: Degë të Shoqërive të Huaja
Registered: 18.07.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 111 240,00
Foreign Parent Company: Dunwell Haberman LLC është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 25.06.1998, me numër regjistrimi 6948089, me seli në Wilmington, Delaware, me përfaqësues Neesha Lynn Kunar (Sipas vendimit për Nipt sekondar, datë 03.12.2018)

Data e themelimit të shoqërisë sipas dokumentave të QKB ndryshon nga data e themelimit nga të dhënat e Departamentit të Shtetit Delaëare.

Dunwell Haberman LLC është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 25.06.2018 dhe që funksionon sipas legjislacionit të Delaware, me numër regjistrimi 6948089, me adresë 2701 Centerville RD, Wilmington, Delaware (Sipas Divizionit të Korporatave, Departamenti i Shtetit, Delaware, https://icis.corp.delaware.gov/Ecorp/EntitySearch/NameSearch.aspx)
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Additions: Kapitali i shoqërisë është 1000 USD dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndërtesa Nr.12, ABA Business Center, Kati 14- të, Zyra nr 1402

Address:
Tiranë, Rehabilitimi i segmentit rrugor, mbikalimi pallati me shigjeta, rrethrrotullimi Shqiponja, Lot 1 me REF-84999-09-08-2018, me vendodhje në Tiranë, Rrethrrotullimi Shqiponja.

Email address:
info@dunwellhaberman.com

Telephone:
0695879898

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.12.2019
Akti i themelimit te shoqerise se huaj
Vendimi per NIPT sekondar 03.12.2018
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala