Skip to content

GERMAN HOSPITAL INTERNATIONAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-07-30 10:53:01
JSON

Tax Registration Number: L82216030P
Administrators: Erilda Selimi
Scope: Ofrimi dhe kryerjen e sherbimeve mjekesore spitalore, jopublike duke perfshire mjekesine e diagnostikimit parandalues si dhe kateterizimin kardiak, rezonanca magnetike, radiologjia e pergjithshme ultra tinguj, mamografia. kontrollet e funksioneve polmonare, sherbime laboratorike dhe tele- medicinal por pa u kufizuar vetem ne to. Kryerjen e operacioneve te ndryshme shendetsore, shitblerjen e te gjitha paisjeve mjekesore te nevojshme pa kufizim per ushtrimin e aktiviteteve te mesipcrme . Import eksport, tregtimin me shumice e pakice te paisjeve mjekesore. Import - eksport, tregtim me shumice e pakice te paisjeve mjekesore. Tregtim shumice dhe pakice te barnave dhe materialve te mjekimit, faramaci spitalore.
Other Trade Names: GERMAN HOSPITAL INTERNATIONAL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 03.10.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
II.6.B - Shërbime spitalore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr 10, Rruga Nikolla Lena, Kryqezimi i Rruges Nikolla Lena me Rrugen e Kavajes, Pallati i Ri, 30 m poshte Kishen Ortodokse

Email address:
erilda@spitaligjerman.com

Telephone:
0682077420

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.07.2020
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash kapitali 25.01.2019
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 897 723,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 6 995 947,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:36 340 569,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:8 000 000,00
Worked By : A.Lala