Skip to content

"GLM Consulting"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 09:09:34
JSON

Tax Registration Number: L83712402I
Administrators: Robinsona Çela
Scope: Zyre konsultimi inxhinierike.
Other Trade Names: "GLM Consulting"
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.01.2018
District: Lushnjë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lushnje, Lagjja Skender Libohova, Rruga" Misto Mame", pallati nr 30 kati i pare prane Elektrikut.

Email address:
mancinigianluca@yahoo.it

Telephone:
00393464044968

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 2 424 810,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:4 424 728,00
Worked By : L.Kanani