Skip to content

Sos Broker srl
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-08 11:26:32
JSON

Tax Registration Number: L91331019M
Administrators: Xhorxh Borshi
Scope: Veprimtari të shitjes dhe asistencës telefonike
Other Trade Names: Sos Broker srl
Legal Form: Degë të Shoqërive të Huaja
Registered: 31.01.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 1 219 100,00
Foreign Parent Company: SOS BROKER SRL, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, me kod fiskal nr. regj. Shoqërive 08261440963, regjistruar në Regjistrin e Shoqërive të Milano-s Nr. R.E.A 2013494, me seli në Milano, Corso Buenos Aires 54, e përfaqësuar nga Pastori Italo (Sipas vendimit të asamblesë datë 27.07.2018, të dorëzuar në QKB)
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Additions: Kapitali i shoqërisë është 10000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga e Kavajës, nr 50

Email address:
info.studiopustina@yahoo.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Akti I themelimit te shoqerise se huaj
Vendimi i asamblese per hapjen e deges ne Shqiperi, date 27.07.2018
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A. Lala