Skip to content

7SEASTRAVEL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-05-11 10:26:21
JSON

Tax Registration Number: L91331027D
Administrators: Lejda Çaka
Scope: Agjenci udhëtimi. Veprimtari e agjentit për shërbimin e pagesave për të tretët në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jobankë. Veprimtari e agjentit komisioner. Këmbim valutor.
Other Trade Names: 7SEASTRAVEL
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.01.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Administrative Nr. 2, Rruga "Budi", Objekt në Zonën Kadastrale 8190, Nr. Pasurie 7/3.

Email address:
7seastraveling@gmail.com

Telephone:
0684802196

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A. Lala