Skip to content

ART PLAST
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-25 13:52:29
JSON

Tax Registration Number: L91427018K
Administrators: Oltion Alla
Scope: Shoqëria do të zhvillojë veprimtarinë e saj në fushën e: Fushën e shërbimeve të ndërtimit. Prodhim dhe montim të dyerve, grilave, rrjetave, dritareve plastike dhe duralumini. Prodhim materiale të tjera plastike të ndërtimit. Tregtimit me shumicë e pakicë dhe import - eksport të mallrave industriale, ushqimore, lëndë të para, pjesë këmbimi për makina, pije, veshmbathje e konfeksione, hidro - sanitare, hidraulike, kanceleri për zyra e shkolla, orendi shtëpiake, mobilje të ndryshme, pajisje elektrike e elektronike, kinkaleri, elektro - shtepiake, kompjuterike, pjesë këmbimi për automjete. Transport mallrash brenda dhe jashtë vendit.
Other Trade Names: ART PLAST
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 26.02.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Farkë, SELITE, Rruga " Frang Bardhi ", Numër 54, Selitë e vogël.

Email address:
oltionalla30@gmail.com

Telephone:
0695278100

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.12.2019
Akti i themelimit
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala